MAKARON ORKISZOWY ZACIERKA 500g
Makaron orkiszowy zacierki wykorzystywany jest przede wszystkim do zup.
MAKARON ŚWIDERKI PEŁNOZIARNISTE Z JAJEM 250g SG
Makaron świderki świetnie nada się zarówno do zup jak i sałatek.
MARMOLADA Z DERENIA 200g
Przetwory z derenia maja niepowtarzalny smak i barwę. Owoce derenia mają owalny kształt, osiągają 1,5 – 2 cm długości. W zależności od odmiany przybierają barwę od żółtej do ciemnoczerwonej.
MARMOLADA Z NIESZPUŁKI 200G
Nieszpułka ma słodko-kwaśny smak i intensywny aromat, a jej miąższ konsystencją przypomina pieczone jabłko.
MARMOLADA Z PIGWY BIO 300g
Pigwa bogata jest w pektyny, które w połączeniu z taniną regulują pracę przewodu pokarmowego. Dzięki pierwiastkom takimi jak wapń, potas, żelazo, miedź i witaminy A, B1, B2, C i PP pigwa wzmacnia odporność i odkwasza organizm.
MARMOLADA ZE ŚLIWY TARNINY 200g
Śliwa tarnina ma jadalne owoce, które kształtem przypominają malutkie śliwki, są fioletowe i cierpkie w smaku. Na ich bazie można przygotować soki, kompoty, dżemy i konfitury. Po przetworzeniu owoców, ich smak robi się mniej cierpki.
MĄKA KASZTANOWA 400g SAGI SRL
Św. Hildegarda poleca kasztany jadalne jako łatwo przyswajalny i odżywczy środek w każdej postaci. Mogą być spożywane w postaci surowej, pieczone, gotowane, czy w postaci mąki. Mają lekoko orzechowy, słodki smak.
MĄKA KASZTANOWA BIO 500G POSCH
Skład: mąka z kasztanów jadalnych
Kraj pochodzenia: Austria
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
MĄKA ORKISZOWA PEŁNOZIARNISTA 1kg GEISINGEN
Mąka pełnoziarnista ze zboża, które św. Hildegarda wskazywała jako najzdrowsze, w pełni odżywcze, regenerujące cały organizm. Pochodzi z mieszanki prastarych odmian. Stosowana jest do produkcji wszystkich rodzajów pieczywa.
MĄKA ORKISZOWA PEŁNOZIARNISTA 5kg GEISINGEN
Mąka pełnoziarnista ze zboża, które św. Hildegarda wskazywała jako najzdrowsze, w pełni odżywcze, regenerujące cały organizm. Pochodzi z mieszanki prastarych odmian. Stosowana jest do produkcji wszystkich rodzajów pieczywa.
Mąka orkiszowa typ 1050 1kg GEISINGEN
Typ 1050 jest mąką chlebową. Zalecenia te podane przez producenta poparte są ich wieloletnim doświadczeniem. Biszkopt można oczywiście robić również z mąki typu 1050 – ale nie będzie on wtedy taki lekki. To już kwestia gustu i uznania.
Mąka orkiszowa typ 1050 25kg GEISINGEN
Typ 1050 jest mąką chlebową. Zalecenia te podane przez producenta poparte są ich wieloletnim doświadczeniem. Biszkopt można oczywiście robić również z mąki typu 1050 – ale nie będzie on wtedy taki lekki. To już kwestia gustu i uznania.