DŻEM Z PIGWOWCA JAPOŃSKIEGO 180ML
Dżem pigwowy to doskonały dodatek do herbaty, jak i również do kanapek , naleśników oraz deserów.
GALARETKA Z PIGWY 225g
Pigwa bogata jest w pektyny, które, w połączeniu z taniną regulują pracę przewodu pokarmowego. Dzięki pierwiastkom takimi jak wapń, potas, żelazo, miedź i witaminy A, B1, B2, C i PP pigwa wzmacnia odporność i odkwasza ogranizm.
GALARETKA Z PIGWY BIO 340g
Galaretka z pigwy sporządzona z 55g owoców na 100g produktu.
MARMOLADA Z DERENIA 200g
Przetwory z derenia maja niepowtarzalny smak i barwę. Owoce derenia mają owalny kształt, osiągają 1,5 – 2 cm długości. W zależności od odmiany przybierają barwę od żółtej do ciemnoczerwonej.
MARMOLADA Z NIESZPUŁKI 200G
Nieszpułka ma słodko-kwaśny smak i intensywny aromat, a jej miąższ konsystencją przypomina pieczone jabłko.
MARMOLADA Z PIGWY BIO 300g
Pigwa bogata jest w pektyny, które w połączeniu z taniną regulują pracę przewodu pokarmowego. Dzięki pierwiastkom takimi jak wapń, potas, żelazo, miedź i witaminy A, B1, B2, C i PP pigwa wzmacnia odporność i odkwasza organizm.
MARMOLADA ZE ŚLIWY TARNINY 200g
Śliwa tarnina ma jadalne owoce, które kształtem przypominają malutkie śliwki, są fioletowe i cierpkie w smaku. Na ich bazie można przygotować soki, kompoty, dżemy i konfitury. Po przetworzeniu owoców, ich smak robi się mniej cierpki.
WANILIOWY KREM Z KASZTANÓW 270g
Dzięki bogactwu witamin takich jak B, C, E, PP i K, kwasów organicznych, a także pierwiastków takich jak potas, sód, magnez i miedź, kasztany znajdują zastosowanie w stanach zapalnych nerek i kamicy nerkowej, a także w zaburzeniach trawiennych i krążeniowych.