


MĄKA PEŁNOZIARNISTA DLA NIEMOWLĄT MIKRO 1kg

Jest to mąka pełnoziarnista zmielona na puder. Ponieważ cząstki łupin zmielone są tu bardzo drobno, produkt ten jest dobrze tolerowany przez osoby z dolegliwościami jelit/żołądka oraz przez małe dzieci. Stosowany jest w produkcji żywności dla dzieci (pokarm w butelkach, kaszki/kleiki) i wszystkich rodzajów pieczywa.
Dostępność: średnia ilość
MĄKA ORKISZOWA TYP 630 5kg GEISINGEN

Nadaje się do produkcji wszystkich wypieków z ciasta ucieranego, chleba (półbiałego) i do zagęszczania sosów.
Dostępność: duża ilość
Mąka orkiszowa typ 630 25kg GEISINGEN

Nadaje się do produkcji wszystkich wypieków z ciasta ucieranego, chleba (półbiałego) i do zagęszczania sosów.
Dostępność: na wyczerpaniu
MĄKA ORKISZOWA TYP 630 1kg Geisingen

Nadaje się do produkcji wszystkich wypieków z ciasta ucieranego, chleba (półbiałego) i do zagęszczania sosów.
Dostępność: duża ilość
MĄKA ORKISZOWA TYP 405 5kg

Typ 405 to mąka najjaśniejsza. Jasną mąkę wytwarza się poprzez mielenie i przesiewanie cząstek łupin. Różnica polega więc na zawartości błonnika. Im jaśniejsza mąka, tym mniejsza zawartość zewnętrznych warstw ziarna.
Mąka pełnoziarnista składa się z całego ziarna, typ 405 prawie tylko z bielma.
Dostępność: duża ilość
Mąka orkiszowa typ 405 25kg GEISINGEN

Typ 405 to mąka najjaśniejsza. Jasną mąkę wytwarza się poprzez mielenie i przesiewanie cząstek łupin. Różnica polega więc na zawartości błonnika. Im jaśniejsza mąka, tym mniejsza zawartość zewnętrznych warstw ziarna.
Mąka pełnoziarnista składa się z całego ziarna, typ 405 prawie tylko z bielma.
Dostępność: na wyczerpaniu
Mąka orkiszowa typ 405 1kg GEISINGEN

Typ 405 to mąka najjaśniejsza. Jasną mąkę wytwarza się poprzez mielenie i przesiewanie cząstek łupin. Różnica polega więc na zawartości błonnika. Im jaśniejsza mąka, tym mniejsza zawartość zewnętrznych warstw ziarna.
Mąka pełnoziarnista składa się z całego ziarna, typ 405 prawie tylko z bielma.
Dostępność: duża ilość
MĄKA ORKISZOWA TYP 1050 5kg

Typ 1050 jest mąką chlebową. Zalecenia te podane przez producenta poparte są ich wieloletnim doświadczeniem. Biszkopt można oczywiście robić również z mąki typu 1050 – ale nie będzie on wtedy taki lekki. To już kwestia gustu i uznania.
Dostępność: duża ilość
Mąka orkiszowa typ 1050 25kg GEISINGEN

Typ 1050 jest mąką chlebową. Zalecenia te podane przez producenta poparte są ich wieloletnim doświadczeniem. Biszkopt można oczywiście robić również z mąki typu 1050 – ale nie będzie on wtedy taki lekki. To już kwestia gustu i uznania.
Dostępność: średnia ilość
Mąka orkiszowa typ 1050 1kg GEISINGEN

Typ 1050 jest mąką chlebową. Zalecenia te podane przez producenta poparte są ich wieloletnim doświadczeniem. Biszkopt można oczywiście robić również z mąki typu 1050 – ale nie będzie on wtedy taki lekki. To już kwestia gustu i uznania.
Dostępność: duża ilość
MĄKA ORKISZOWA PEŁNOZIARNISTA 5kg GEISINGEN

Mąka pełnoziarnista ze zboża, które św. Hildegarda wskazywała jako najzdrowsze, w pełni odżywcze, regenerujące cały organizm. Pochodzi z mieszanki prastarych odmian. Stosowana jest do produkcji wszystkich rodzajów pieczywa.
Dostępność: na wyczerpaniu
MĄKA ORKISZOWA PEŁNOZIARNISTA 1kg GEISINGEN

Mąka pełnoziarnista ze zboża, które św. Hildegarda wskazywała jako najzdrowsze, w pełni odżywcze, regenerujące cały organizm. Pochodzi z mieszanki prastarych odmian. Stosowana jest do produkcji wszystkich rodzajów pieczywa.
Dostępność: duża ilość