MĄKA ORKISZOWA TYP 1050 5kg
Typ 1050 jest mąką chlebową. Zalecenia te podane przez producenta poparte są ich wieloletnim doświadczeniem. Biszkopt można oczywiście robić również z mąki typu 1050 – ale nie będzie on wtedy taki lekki. To już kwestia gustu i uznania.
Mąka orkiszowa typ 1050 25kg GEISINGEN
Typ 1050 jest mąką chlebową. Zalecenia te podane przez producenta poparte są ich wieloletnim doświadczeniem. Biszkopt można oczywiście robić również z mąki typu 1050 – ale nie będzie on wtedy taki lekki. To już kwestia gustu i uznania.
MĄKA ORKISZOWA PEŁNOZIARNISTA 1kg GEISINGEN
Mąka pełnoziarnista ze zboża, które św. Hildegarda wskazywała jako najzdrowsze, w pełni odżywcze, regenerujące cały organizm. Pochodzi z mieszanki prastarych odmian. Stosowana jest do produkcji wszystkich rodzajów pieczywa.
MĄKA ORKISZOWA PEŁNOZIARNISTA 5kg GEISINGEN
Mąka pełnoziarnista ze zboża, które św. Hildegarda wskazywała jako najzdrowsze, w pełni odżywcze, regenerujące cały organizm. Pochodzi z mieszanki prastarych odmian. Stosowana jest do produkcji wszystkich rodzajów pieczywa.
MĄKA PEŁNOZIARNISTA DLA NIEMOWLĄT MIKRO 1kg
Jest to mąka pełnoziarnista zmielona na puder. Ponieważ cząstki łupin zmielone są tu bardzo drobno, produkt ten jest dobrze tolerowany przez osoby z dolegliwościami jelit/żołądka oraz przez małe dzieci. Stosowany jest w produkcji żywności dla dzieci (pokarm w butelkach, kaszki/kleiki) i wszystkich rodzajów pieczywa.