


MAKARON ORKISZOWY SPAGHETTI 500g
Opis
Składniki: mąka orkiszowa, całe jaja (29%). Produkt zawiera gluten.
Kraj pochodzenia: Niemcy.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100g | |
Energia | 1546 kJ/365 kcal |
Tłuszcz | 4,0g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,3g |
Węglowodany | 67g |
- w tym cukier | 1,0g |
Błonnik | 3,1g |
Białko | 14g |
Sól | 0,13g |
Do grupy polecanej przez św. Hildegardę należą tylko: Schwabenkorn, Steiners Roter Tiroler, Frankenkorn (Altgold x Rouquin), Oberkulmer Rotkorn, Ostro.
Odmiana orkiszu: Frankenkorn i Oberkulmer Rotkorn
Opinie pochodzą tyko od zalogowanych klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.
Danuta Skowron
Najlepszy makaron do spagetti