MAKARON ORKISZOWY ŚWIDERKI BEZ JAJ 250g
Opis
Makaron świderki świetnie nadaje się zarówno do zup jak i sałatek!
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Skład: mąka orkiszowa, sól. Produkt zawiera gluten. W zakładzie produkcyjnym wykorzystuje się także jaja. Może zawierać śladowe ilości jaj.
Kraj pochodzenia: Niemcy.
Wartość odżywcza w 100g | |
Energia | 1496 kJ/339 kcal |
Tłuszcz | 1,2g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1g |
Węglowodany | 67g |
- w tym cukier | 0,4g |
Błonnik | k.A. |
Białko | 12,05g |
Sól | 0,01g |
Do grupy polecanej przez św. Hildegardę należą tylko: Schwabenkorn, Steiners Roter Tiroler, Frankenkorn (Altgold x Rouquin), Oberkulmer Rotkorn, Ostro.
Odmiana orkiszu: Frankenkorn
Opinie pochodzą tyko od zalogowanych klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.
Zuzanna
Super smaczny makaron, smak idealny i najważniejsze beż jajek. Łatwy do gotowania.
Magdalena Bereznicka
smaczny i szybki w przygotowaniu