MĄKA ORKISZOWA PEŁNOZIARNISTA 5kg GEISINGEN
Mąka pełnoziarnista ze zboża, które św. Hildegarda wskazywała jako najzdrowsze, w pełni odżywcze, regenerujące cały organizm. Pochodzi z mieszanki prastarych odmian. Stosowana jest do produkcji wszystkich rodzajów pieczywa.
Mąka orkiszowa typ 1050 1kg GEISINGEN
Typ 1050 jest mąką chlebową. Zalecenia te podane przez producenta poparte są ich wieloletnim doświadczeniem. Biszkopt można oczywiście robić również z mąki typu 1050 – ale nie będzie on wtedy taki lekki. To już kwestia gustu i uznania.
Mąka orkiszowa typ 1050 25kg GEISINGEN
Typ 1050 jest mąką chlebową. Zalecenia te podane przez producenta poparte są ich wieloletnim doświadczeniem. Biszkopt można oczywiście robić również z mąki typu 1050 – ale nie będzie on wtedy taki lekki. To już kwestia gustu i uznania.
MĄKA ORKISZOWA TYP 1050 5kg
Typ 1050 jest mąką chlebową. Zalecenia te podane przez producenta poparte są ich wieloletnim doświadczeniem. Biszkopt można oczywiście robić również z mąki typu 1050 – ale nie będzie on wtedy taki lekki. To już kwestia gustu i uznania.
Mąka orkiszowa typ 405 1kg GEISINGEN
Typ 405 to mąka najjaśniejsza. Jasną mąkę wytwarza się poprzez mielenie i przesiewanie cząstek łupin. Różnica polega więc na zawartości błonnika. Im jaśniejsza mąka, tym mniejsza zawartość zewnętrznych warstw ziarna.
Mąka pełnoziarnista składa się z całego ziarna, typ 405 prawie tylko z bielma.
Mąka orkiszowa typ 405 25kg GEISINGEN
Typ 405 to mąka najjaśniejsza. Jasną mąkę wytwarza się poprzez mielenie i przesiewanie cząstek łupin. Różnica polega więc na zawartości błonnika. Im jaśniejsza mąka, tym mniejsza zawartość zewnętrznych warstw ziarna.
Mąka pełnoziarnista składa się z całego ziarna, typ 405 prawie tylko z bielma.
MĄKA ORKISZOWA TYP 405 5kg
Typ 405 to mąka najjaśniejsza. Jasną mąkę wytwarza się poprzez mielenie i przesiewanie cząstek łupin. Różnica polega więc na zawartości błonnika. Im jaśniejsza mąka, tym mniejsza zawartość zewnętrznych warstw ziarna.
Mąka pełnoziarnista składa się z całego ziarna, typ 405 prawie tylko z bielma.
MĄKA ORKISZOWA TYP 630 1kg Geisingen
Nadaje się do produkcji wszystkich wypieków z ciasta ucieranego, chleba (półbiałego) i do zagęszczania sosów.
Mąka orkiszowa typ 630 25kg GEISINGEN
Nadaje się do produkcji wszystkich wypieków z ciasta ucieranego, chleba (półbiałego) i do zagęszczania sosów.
MĄKA ORKISZOWA TYP 630 5kg GEISINGEN
Nadaje się do produkcji wszystkich wypieków z ciasta ucieranego, chleba (półbiałego) i do zagęszczania sosów.
MĄKA PEŁNOZIARNISTA DLA NIEMOWLĄT MIKRO 1kg
Jest to mąka pełnoziarnista zmielona na puder. Ponieważ cząstki łupin zmielone są tu bardzo drobno, produkt ten jest dobrze tolerowany przez osoby z dolegliwościami jelit/żołądka oraz przez małe dzieci. Stosowany jest w produkcji żywności dla dzieci (pokarm w butelkach, kaszki/kleiki) i wszystkich rodzajów pieczywa.
MIGDAŁY W CZEKOLADZIE Z CYNAMONEM 200g
Znane dobrze ze swoich zdrowotnych właściwości- migdały, w otoczeniu czekolady i cynamonu to pyszna i pełnowartościowa słodycz, która zachwyci każde podniebienie!
Składniki: Czekolada mleczna, migdały, cynamon.
Kraj pochodzenia: Niemcy
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Miód z kasztanem jadalnym 250g
Smak miodu z kasztanem jadalnym jest specyficznie słodko-gorzki, a barwa intensywnie ciemnobrunatna. Spożywanie miodu z kasztanem jadalnym poprawia funkcjonowanie wątroby i woreczka żółciowego.
MUSLI ORKISZOWE CHRUPKIE 500g
Orkiszowe musli to dobry pomysł na pożywne śniadanie, jak i zdrową kolację. Produkt zyskuje wiele dzięki zawartym w nich owocach, przez co smakować będzie dorosłym jak i maluchom!
ORKISZOWE CIASTECZKA DODAJĄCE ENERGII 250g
Składniki: mąka orkiszowa, masło, świeże jaja, migdały, cukier, cynamon, gałka muszkatołowa, goździki, proszek do pieczenia. Produkt zawiera gluten.
Kraj pochodzenia: Niemcy
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.