Zupa z giczy cielęcej 330g
Opis
Słynna Hildegardowa zupa z nóżek cielęcych lub wołowych doskonale sprawdza się przy osteoporozie, zwyrodnieniowych zmianach stawów, bólach i zapaleniu stawów, osłabieniu tkanki łącznej oraz w chorobach krążka międzykręgowego. Zupa świetnie nadaje się do uzupełniania sosów, zup i dań jednogarnkowych. Zaleca się rozpuścić jedną łyżkę koncentratu w bulionie warzywnym.
Jako wkładka do zupy świetnie nadają się ziarna orkiszu, ugotowane osobno w osolonej wodzie, aby rosół pozostał klarowny. Można dodać także kluski orkiszowe gotowane w rosole.
Skład: koncentrat bulionu z giczy cielęcej, kości wołowych, cebula, marchew, bertram, sól, macierzanka, gałka muszkatołowa, mięta nadwodna, hyzop, pieprz, liść laurowy, jałowiec, ziele angielskie i inne zioła i warzywa.
Opakowanie: puszka
Producent: Stadtmühle Geisingen, Mühlenweg 11, 78187 Geisingen, Niemcy
Dystrybutor: Sunvita Sp. z o.o., Al. Prymasa Tysiąclecia 46 lok.202, 01-242 Warszawa
Opinie pochodzą tyko od zalogowanych klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.
Joanna Wysłocka
Bardzo dobra, rozgrzewająca zupka. Bardzo mi pomogła, gdy miałam zerwane ścięgno w kolanie. Kolano się szybciej regenerowało. Zupa dodaje siły i energii. Serdecznie polecam.
Justyna Groda
pojedyncza porcja. bardzo praktyczne do szybkiego ugotowania zupy.