

DŻEM Z PIGWOWCA JAPOŃSKIEGO 180ML

Dżem pigwowy to doskonały dodatek do herbaty, jak i również do kanapek , naleśników oraz deserów.
PIGWONIADA KLASYCZNA GAZOWANA 330 ml

Pigwoniada to napój stworzony na bazie owoców pigwowca japońskiego pochodzących z Gospodarstwa Rolnego Rodziny Pośledników. Na polu nie użyto środków chemii rolnej.
PIGWONIADA KWAŚNA 330 ml

Pigwoniada to napój stworzony na bazie owoców pigwowca japońskiego pochodzących z Gospodarstwa Rolnego Rodziny Pośledników. Na polu nie użyto środków chemii rolnej.
PIGWONIADA Z CZARNĄ HERBATĄ 330 ml

Pigwoniada to napój stworzony na bazie owoców pigwowca japońskiego pochodzących z Gospodarstwa Rolnego Rodziny Pośledników. Na polu nie użyto środków chemii rolnej.
Pigwowiec kandyzowany 100g

Pigwa bogata jest w pektyny, które, w połączeniu z taniną regulują pracę przewodu pokarmowego. Dzięki pierwiastkom takimi jak wapń, potas, żelazo, miedź i witaminy A, B1, B2, C i PP pigwa wzmacnia odporność i odkwasza ogranizm.
Kraj produkcji: Polska
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SOK Z PIGWOWCA JAPOŃSKIEGO 330ml

Sok z pigwowca japońskiego to przede wszystkim ogromne źródło witaminy C (zawiera jej on 7 razy więcej niż cytryna!)
Skład: TYLKO 100% sok z pigwowca japońskiego tłoczonego na zimno.
Producent: Gospodarstwo Rolne Radosław Poślednik
Kraj produkcji: Polska
Po otwarciu oprzechowywać w lodówce. Wstrząsnąć przed użyciem.
SYROP Z PIGWOWCA JAPOŃSKIEGO Z CUKREM TRZCINOWYM330 ml

Syrop z pigwowca japońskiego to dużo słodsza wersja soku z tego owocu. Mimo słodkiego smaku, nie traci on jednak swoich właściwości zdrowotnych.
Skład: Owoce pigwowca 50%, cukier trzcinowy 50%
Kraj produkcji: Polska
Po otwarciu przechowywać w lodówce. Wstrząsnąć przed użyciem.
SYROP Z PIGWOWCA JAPOŃSKIEGO Z MIODEM 330 ml

Syrop z pigwowca japońskiego to dużo słodsza wersja soku z tego owocu. Mimo słodkiego smaku, nie traci on jednak swoich właściwości zdrowotnych.
Składniki: sok z pigwowca japońskiego 50%, miód 50%.
Kraj produkcji: Polska
Po otwarciu przechowywać w lodówce. Wstrząsnąć przed użyciem.