SYROP Z PIGWOWCA JAPOŃSKIEGO Z CUKREM TRZCINOWYM330 ml
Opis
Wyśmienicie smakuje jako dodatek do herbaty (wystarczą już 2 łyżeczki), jako zamiennik syropu klonowego do naleśników, placków, makaronu, ryżu lub mięsa (w szczególności kaczki), jako polewa do lodów, deserów, ciast itp. Można używać go również jako dodatek do piwa- zamiast ciężkiego, słodkiego i wszystkim znanego różowego syropu.
Syrop z pigwowca japońskiego to dużo słodsza wersja soku z tego owocu. Mimo słodkiego smaku, nie traci on jednak swoich właściwości zdrowotnych.
Skład: Owoce pigwowca 50%, cukier trzcinowy 50%
Kraj produkcji: Polska
Po otwarciu przechowywać w lodówce. Wstrząsnąć przed użyciem.
Opinie pochodzą tyko od zalogowanych klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.