


OTRĘBY ORKISZOWE 500g Geisingen
Opis
Otręby orkiszowe to grubo rozdrobnione warstwy zewnętrzne ziarna. Dzięki wysokiej zawartości błonnika i minerałów służą jako środek regulujący trawienie aby uzyskać potrawy bogate w błonnik, zaleca się dodawani otrębów według uznania.
Polecane jako dodatek do sałatek, surówek, panierek, wypieków i posypywania potraw.
Składniki: otręby orkiszowe. Produkt zawiera gluten.
Kraj pochodzenia: Niemcy
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Do grupy polecanej przez św. Hildegardę należą tylko: Schwabenkorn, Steiners Roter Tiroler, Frankenkorn (Altgold x Rouquin), Oberkulmer Rotkorn, Ostro.
Odmiana orkiszu: Frankenkorn i Oberkulmer Rotkorn
Opinie pochodzą tyko od zalogowanych klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.
Renata Mirecka-Nagięć
Super dodatek do śniadań. Szybko sie gotują, podane z dodatkiem owoców na ciepło. Pyszne!