Zapraszamy do obejrzenia serii „Kuchnia Świętej Hildegardy” współprowadzonego przez szefa kuchni Łukasza Pielaka z Bistro MeranO oraz Jolantę Zajdel z Polskiego Towarzystwa Przyjaciół św. Hildegardy. Podczas realizacji programu wykorzystano produkty z oferty firmy SUNVITA dostępne na stronie Sklephildegarda.pl
- Odcinek pierwszy "Sandacz w bulionie orkiszowym na sałatce z buraka"
- Odcinek drugi "Dietetyczna sałatka z indyka ze szparagami, pieczoną gruszką i malinami"
- Odcinek trzeci "Flaki z boczniaków"
- Odcinek czwarty "Duszona gicz jagnięca"
- Odcinek piąty "Palony okoń na sałatce z białej rzodkwi z limonką"
- Odcinek szósty "Kurczak w mleku migdałowym z trawą cytrynową na orkiszowym tagliatelle"
- Odcinek siódmy: "Sałatka z pieczonego jabłka z kuskusem orkiszowym"
- Odcinek ósmy: "Medalion cielęcy na sałatce z pietruszki i kasztanów"
- Odcinek dziewiąty: "Zupa z dyni z mlekiem migdałowym i kawą zbożową"
- Odcinek dziesiąty: "Pierogi z musem z cieciorki"