Newsletter

Kuchnia św. Hildegardy - przepisy i zdjęcia potraw. Pobierz darmowego e-booka.

Promocje
MĄKA BIO TYP 1100 5KG SUNVITA
MĄKA BIO TYP 1100 5KG SUNVITA
69,90 zł 61,00 zł
szt.
MĄKA BIO TYP 700 5KG SUNVITA
MĄKA BIO TYP 700 5KG SUNVITA
69,90 zł 61,00 zł
szt.
MĄKA BIO TYP 1100 1KG SUNVITA
MĄKA BIO TYP 1100 1KG SUNVITA
15,90 zł 14,50 zł
szt.
Analiza włosa
Analiza włosa
349,00 zł 299,00 zł
szt.
Sajsad liofilizat wiśnia 60 kaps
Sajsad liofilizat wiśnia 60 kaps
99,29 zł 95,00 zł
szt.
Tak Rodzinie Listopad 2020
Tak Rodzinie Listopad 2020
6,90 zł 4,00 zł
szt.
MĄKA BIO TYP 700 1KG SUNVITA
MĄKA BIO TYP 700 1KG SUNVITA
15,90 zł 14,50 zł
szt.
Nalewka piołunowa BIO MAITRUNK zestaw 3 szt.
Nalewka piołunowa BIO MAITRUNK zestaw 3 szt.
227,70 zł 204,93 zł
szt.
Produkt dnia
OLEJEK PIOŁUNOWY 50ml
OLEJEK PIOŁUNOWY 50ml
49,00 zł
szt.
GALGANT KORZEŃ MIELONY BIO 40g
GALGANT KORZEŃ MIELONY BIO 40g
24,90 zł
szt.
Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Sałatka z melona, moreli i koziej fety 0
Sałatka z melona, moreli i koziej fety

Idealna na upał: z naturalnie słodkimi owocami, pożywnymi migdałami i kozim serkiem, ochładzającą miętę albo rozweselającą melisą – do wyboru.

Składniki:

  • 1 żółty melon, kilka dojrzałych moreli,
  • 150g koziej fety,
  • olej migdałowy do polania,
  • prażone płatki migdałów do posypania,
  • świeża mięta lub melisa do dekoracji.

 

Melona kroimy na ćwiartki i każdą z nich jeszcze na pół. Obieramy skórkę, wycinamy pestki, kroimy w ósemki i na cienkie półksiężyce, układamy na talerzu. Morele kroimy na pół, wyjmujemy pestki, a potem też na ósemki i rozkładamy na talerzu. Całość posypujemy pokruszoną fetą, płatkami migdałów i miętą, polewamy olejem i gotowe.

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium