Newsletter

Kuchnia św. Hildegardy - przepisy i zdjęcia potraw. Pobierz darmowego e-booka.

Promocje
Sajsad liofilizat wiśnia 60 kaps
Sajsad liofilizat wiśnia 60 kaps
99,29 zł 95,00 zł
szt.
Alpha-Liponsaure Liposom. Echt Vital 250 ml
Alpha-Liponsaure Liposom. Echt Vital 250 ml
149,00 zł 45,00 zł
Analiza włosa
Analiza włosa
349,00 zł 299,00 zł
szt.
Produkt dnia
Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Kompot jabłkowy z miętą i koprem 0
Kompot jabłkowy z miętą i koprem

Klasyka orzeźwienia. Jabłka pokrojone w ósemki wrzucamy do wody wraz z koprem włoskim (1 łyżkę nasion) i zagotowujemy. Studzimy. Podajemy z miętą.

Pamiętajcie – letnie napoje, jak sama nazwa wskazuje, mają być… letnie, nie zimne.

Możemy też przygotować lekką herbatkę koprową: balsamiczną z zielem złocienia dla odprężenia i wzmocnienia nerwów lub ziołową z dodatkiem jeżyn, pokrzywy, lukrecji i szałwii. Następnie wystudzoną udekorować cząstkami jabłek i miętą. Są pyszne!

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium