Newsletter

Kuchnia św. Hildegardy - przepisy i zdjęcia potraw. Pobierz darmowego e-booka.

Promocje
ZIARNO ORKISZU 5kg GEISINGEN
ZIARNO ORKISZU 5kg GEISINGEN
60,00 zł 45,00 zł
szt.
Analiza pierwiastkowa włosa
Analiza pierwiastkowa włosa
349,00 zł 299,00 zł
szt.
Produkt dnia
ZIARNO ORKISZU 5kg GEISINGEN
ZIARNO ORKISZU 5kg GEISINGEN
60,00 zł 45,00 zł
szt.
KREM PIOŁUNOWY 50ml
KREM PIOŁUNOWY 50ml
114,90 zł
szt.
PILOGRIP 70 g PELARGONIA W TABLETKACH
PILOGRIP 70 g PELARGONIA W TABLETKACH
74,90 zł
szt.
Bańki próżniowe z pompką 24 szt.
Bańki próżniowe z pompką 24 szt.
120,00 zł
szt.
Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Kompot jabłkowy z miętą i koprem 0
Kompot jabłkowy z miętą i koprem

Klasyka orzeźwienia. Jabłka pokrojone w ósemki wrzucamy do wody wraz z koprem włoskim (1 łyżkę nasion) i zagotowujemy. Studzimy. Podajemy z miętą.

Pamiętajcie – letnie napoje, jak sama nazwa wskazuje, mają być… letnie, nie zimne.

Możemy też przygotować lekką herbatkę koprową: balsamiczną z zielem złocienia dla odprężenia i wzmocnienia nerwów lub ziołową z dodatkiem jeżyn, pokrzywy, lukrecji i szałwii. Następnie wystudzoną udekorować cząstkami jabłek i miętą. Są pyszne!

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium