Witamy w sklepie z produktami zalecanymi przez św. Hildegardę z Bingen

Witamy w sklepie z produktami zalecanymi przez św. Hildegardę z Bingen

Witamy w sklepie z produktami zalecanymi przez św. Hildegardę z Bingen

Potrzebujesz pomocy?

Moje konto

Ulubione

Koszyk:

0,00 zł
0

Zawartość koszyka

Do darmowej dostawy: 190.01zł

Koszt dostawy od:
suma: 0,00 zł
Przejdź do podsumowania
Warzywne przeciery 0
Warzywne przeciery

Warzywa można upiec w piekarniku: buraki zawijamy szczelnie w papier do pieczenia a następnie w folię aluminiową, większe pieczemy nawet godzinę, marchew czy dynię skrapiamy odrobiną oleju, już na tym etapie możemy dać przypraw korzennych. Tak upieczone miksujemy blenderem z dodatkiem mleka roślinnego lub soku i podgrzewamy do 60 stopni. Fenkuł czy seler możemy obgotować w wywarze i również zmiksować na gładki krem.

Nasze propozycje:

- pieczona DYNIA Z MLEKIEM MIGDAŁOWYM, doprawiona korzennie (galgant, cynamon cejloński, goździki) to zestaw odżywczo - regenerujący;

- pieczona MARCHEW Z SOKIEM Z POMARAŃCZY odświeża i poprawia koloryt cery;

- FENKUŁ LUB SELER gotowany W LEKKIM ROSOLE, z bertramem i sokiem z cytryny, suto posypany natką pietruszki jest idealny na odporność;

- pieczony BURAK Z SOKIEM Z KISZENIA BURAKÓW LUB WODĄ PO UGOTOWANIU FASOLI i macierzanką to zestaw na piękną cerę i uśmiechnięty brzuch;

- pieczona PIETRUSZKA Z MUSEM GRUSZKOWYM LUB KWAŚNYM JABŁKIEM i szczyptą mieszanki z wszewłogą górską lub hyzopem działa oczyszczająco.

Oczywiście wszystkie podajemy ciepłe.

 

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium