


Nalewka z galgantem BIO GALGANT TRANK 500ml
Opis
Św. Hildegarda mówi: „Kto w skutek złych soków odczuwa bóle w plecach lub w boku, ten powinien zagotować galgant w winie i często pić ten gorący napój, a ból ustanie, bowiem ten ból pochodzący od zimnych soków zostanie przepędzony za sprawą żaru galgantu w rozgrzanym winie”. („Physica” Dzieło św. Hildegardy z Bingen)
Według św. Hildegardy nalewka z galgantem pomaga przy bólach pleców, kolce, bólach mięśni i nerwów.
Składniki: wino* (zawiera siarczyny), korzeń alpinii lekarskiej (Alpinia officinarum L.).
* Składniki z upraw ekologicznych.
Zawartość alkoholu max 9,5 % obj.
Masa netto: 500 m
Informacje o produkcie w porcji 120 ml: wino - 119,4 ml, korzeń alpinii lekarskiej - 0,6 mg.
Kontrola ekologiczna: Lacon GmbH;
Numer kontrolny: AT-BIO-402.
Sposób użycia: porcję 60 ml spożyć 2 razy dziennie po posiłku. Zalecana kuracja 2-8 butelek (4-16 tygodni).
Wstrząsnąć przed użyciem. Osad na dnie butelki pochodzi z naturalnych składników produktu i nie stanowi jego wady.
Produkt nie jest przeznaczony dla dzieci i kobiet w ciąży oraz kobiet karmiących piersią. Produkt zawiera alkohol, po przyjęciu preparatu nie należy podejmować prowadzenia pojazdów. Produkt przeznaczony dla osób dorosłych.
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji. Przechowywać w nienasłonecznionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych około 8 ˚C i spożyć w ciągu 2 miesięcy. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Producent: Hildegard GmbH St Posch, A-4880 Georgen St am Weinberg 23, Austria
Dystrybutor: Sunvita Sp. z o.o., ul. Lektykarska 11, 01-687 Warszawa
Firma St. Hildegard Posch gwarantuje najwyższą jakość naturalnych surowców i zapewnia zgodność produktów z oryginalnymi recepturami świętej Hildegardy z Bingen
Chcesz zobaczyć jak powstają produkty ziołowe firmy Posch?
Opinie pochodzą tyko od zalogowanych klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.