Newsletter

Kuchnia św. Hildegardy - przepisy i zdjęcia potraw. Pobierz darmowego e-booka.

Promocje
Analiza włosa
Analiza włosa
349,00 zł 299,00 zł
szt.
Sajsad liofilizat wiśnia 60 kaps
Sajsad liofilizat wiśnia 60 kaps
99,29 zł 95,00 zł
szt.
Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Przesmażka z cukinii 0
Przesmażka z cukinii

Kiedy czasu jest mało i trzeba szybko przygotować jakąś zdrową przekąskę przesmażka sprawdza się doskonale. Zdrowe danie ekspresowe, wystarczy cukinia i mąka z kasztanów jadalnych. Do tego wege i bez glutenu.


Składniki:


Cukinię myjemy, osuszamy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Mieszamy z solą, bertramem i mąką i smażymy na rozgrzanym na patelni oleju/maśle, aż cukiniowa przesmażka nabierze złotawego koloru.


Kto lubi ostrzejsze smaki może sobie pokroić kilka klasterków ostrej papryczki.


Rada: przesmażkę można podać z makaronem i pajdą chleba na zakwasie.


Zapisz się na nasz newsletter i otrzymaj bezpłatny e-book Kuchnia św. Hildegardy. Zapis tutaj: http://bit.ly/NewsletterSunvita

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium