Kuchnia św. Hildegardy - przepisy i zdjęcia potraw. Pobierz darmowego e-booka.

Produkt dnia
MĄKA BIO TYP 1100 1KG SUNVITA
MĄKA BIO TYP 1100 1KG SUNVITA
15,90 zł
szt.
Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Przesmażka z cukinii 0
Przesmażka z cukinii

Kiedy czasu jest mało i trzeba szybko przygotować jakąś zdrową przekąskę przesmażka sprawdza się doskonale. Zdrowe danie ekspresowe, wystarczy cukinia i mąka z kasztanów jadalnych. Do tego wege i bez glutenu.


Składniki:


Cukinię myjemy, osuszamy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Mieszamy z solą, bertramem i mąką i smażymy na rozgrzanym na patelni oleju/maśle, aż cukiniowa przesmażka nabierze złotawego koloru.


Kto lubi ostrzejsze smaki może sobie pokroić kilka klasterków ostrej papryczki.


Rada: przesmażkę można podać z makaronem i pajdą chleba na zakwasie.


Zapisz się na nasz newsletter i otrzymaj bezpłatny e-book Kuchnia św. Hildegardy. Zapis tutaj: http://bit.ly/NewsletterSunvita

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium